Medarbetare

Vilka är vi?

Vi på Carlsson´s Trädvård är måna om att ha en nära dialog med våra kunder och gör alltid vårt yttersta för att tillmötesgå kundernas önskemål. Du kan läsa mer om oss och våra tjänster här på hemsidan, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Mikael Carlsson

Mikael Carlsson

Ägare/VD

Under flera års tid har jag jobbat med skogsarbete där jag hjälpt skogsägare med manuell gallring och röjning. Innan dess arbetade jag i Sälen och utförde tomtfällning vid olika stugbyområden. Idag driver jag Carlsson´s Trädvård som erbjuder tomtfällningar åt bland annat privatpersoner och kommuner men även manuell gallring av skog åt skogsägare som behöver assistans.

Ulf Gabrielsson

Ulf Gabrielsson

Arbetsledare

Ulf har ett stort intresse för skog och mark, och har ca 35 års erfarenhet från skogsbruket. När Ulf inte håller i sin motorsåg eller sin röjsåg tillbringar han sin lediga tid åt sina djur och njuter av lungnet.

Jessica Andersson

Jessica Andersson

Personalchef

Jessica arbetar med och sköter rekryteringen, kompetensutvecklingen, personalvården och lönesättningar. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. När Jessica inte jobbar som HR-chef så umgås hon med familj och vänner, och sysslar med inredning och pärltavlor.