Om oss

Carlsson´s Trädvård har erfarenhet av privata uppdrag på innergårdar och trädgårdar samt manuell gallring i skog.

Våra kunder är privatpersoner, skogsägare, företag och kommuner som är i behov av professionellt trädarbete. När du anlitar Carlsson´s Trädvård kan du känna dig trygg då vi arbetar med stort fokus på säkerhet och kundens önskemål.

  • Vi är måna om att ha en nära dialog med våra kunder och gör alltid vårt yttersta för att tillmötesgå kundernas önskemål.
  • Vi har ett stort kontaktnät av företag inom olika verksamhetsområden, som vi snabbt kan få hjälp av när det behövs.
  • Vi vänder oss både till privatpersoner och små som stora företag med våra tjänster.
  • Vi på Carlsson´s Trädvård är PEFC certifierade. Du kan läsa mer om oss och våra tjänster här på hemsidan, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor.
  • Vi erbjuder kostnadsfri konsultation vid första besöket. Kontakta oss för en offert på ert projekt.

Hur startade allt från idé till verklighet?

I den om att starta ett eget företag inom skogsvård och trädfällning på hustomter har jag haft under en tid, men februari 2020 blev tankar till handling. Då jag ville känna av marknaden och på konkuransen så började jag med att driva min verksamhet som enskildfirma under namnet 7H skog och dom första 8 månaderna var verkligen en utmaning, dels att dra in jobb som ny företagare men också att bygga en grund.

I slutet av 2020 närmare bestämt i december 2020 så satte jag upp en vision och ett mål att innan sommaren 2021 skulle jag växla om till ett aktiebolag, då jobbet började strömma in.

Den 10 maj 2021 så ändrade jag om min enskilda verksamhet till ett aktiebolag och nu i oktober 2021 anställdes den första i mitt företag och har en plan och en vision att forsätta växa och anställa mer männinskor som gillar skogsvård och trädfällning och som vill värna och ta hand om våra svenska skogar och träd.