Jobba hos oss

Frigör dina superkrafter hos oss på 7H skog & entreprenad AB

Vi erbjuder dig ett meningsfullt jobb, intressanta utmaningar. Som anställd på 7H skog & entreprenad  blir du en del av ett större mål: Att göra det möjligt att låta våra svenska skogar vårdas genom skogsvårdsröjning och manuellfällning av skog som sen blir allt från fjärrvärme till råvaror som drivmedel,pappersmassa och virke.

Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid inom skogsindustrin. Detta kräver nya perspektiv, konkreta förändringar och en vilja att göra skillnad.

Trädfällare

Arbetsmiljö & Kultur

Att arbeta hos oss ska vara roligt och inspirerande. Vi erbjuder dig en kreativ och flexibel miljö där smarta arbetssätt uppmuntras, balans prioriteras och framgångar firas.

Skogsvårdare sågar genom träd.

Personlig utveckling

Din personliga utveckling är nyckeln till framgång.

Vi ser till att du får dom utbildningar du saknar, mentorskap och coachning för att stimulera till ett kontinuerligt och lustfyllt lärande och utveckling.

Hos oss är du aldrig fullärd. Vårt mål är att utveckla dina unika färdigheter och kompetenser. Med ett kontinuerligt lärande och en utmanande men lustfylld arbetsmiljö kommer du att vässa dina styrkor och upptäcka nya intressen. Allt vi begär är att du bidrar med ditt bästa jag: Var nyfiken, energisk, målmedveten, kreativ och passionerad.

Mångfald & Inkludering

Vi är stolta över att vara olika. Genom att representera en mångfald av bakgrunder, åsikter och etniciteter skapar vi en inkluderade kultur där alla våra unika talanger frigörs. Våra olikheter är vår styrka. Endast en mångfald av individer, perspektiv och erfarenheter kan möjliggöra ett starkt team.

Som företag är vi beroende av drivna, ansvarstagande,målmedvetna, och en lång rad andra roller med en sak gemensamt – att du bidrar med din specifika talang och frigör just dina superkrafter in i teamet.

Inkludering = hur vi uppför oss

Vi skapar ett öppet och tolerant teamkänsla, där alla bidrar med sina styrkor och känner sig som en värdefull del av teamet

Mångfald = Vilka vi är

Vi skiljer oss åt i ålder, utbildning, kultur, etnicitet, civilstånd, religion och erfarenhet.

Flera arbetare som hjälper varandra att ta röja grenar från en tomt.

Krav för att gå vidare i din ansökan

  • Då vårat jobb är fysiskt krävande så krävs det att du har en god fysik & kondition
  • Körkort och helst tillgång till egen bil
  • Motorsågskort A, B, & helst C

Tidigare erfarenhet av trädfällning, skogsvårdsröjning, ledningsröjning är inget KRAV dock är det en stor fördel.

Om detta låter som en utmaning du vill hoppa på?

Skicka in ett personligt brev och CV via formuläret. Välkomna till ditt nästa äventyr hos oss på 7H skog & entreprenad AB!